Tartalomhoz ugrás

Verti-Mix Double K - két-keverőcsigás takarmánykeverő-kiosztó pótkocsi

●  13 - 21 m³ hasznos térfogat
●  Különleges kialakítás, alacsony felépítmény
●  Egy keveréssel 50 - 150 tehén takarmányozása
●  Kímélő takarmánykezelés, homogén keverés, tökéletes TMR
●  Teljesítményigény: 50 - 66 LE (37 - 49 kW)
Verti-Mix Double K - a legstabilabb vontatmány

Egyenetlen terepen történő haladáskor a nagy méretű kerekekkel jobb stabilitás érhető el. A klasszikus takarmánykeverő-kiosztóknál a tartály alatt lévő kerekek méretét növelve azonban előnytelenül megnőne a jármű magassága és a súlypont is feljebb kerülne. A problémát a Strautmann Double K takarmánykeverője oldja meg.
A két keverőcsiga eltérő méretű, a hátsó csiga keskenyebb, így a kerekek a tartályfal mellé kerültek.
A különleges tartályforma alacsonyabb súlypontot, kisebb magasságot eredményez, és lehetővé tette a nagy méretű (22,5" -os) kerekek alkalmazását is.
  
A kúp alakú hátsó tartályforma kedvezően befolyásolja az indító nyomaték szükségletet. A hagyományos konstrukciókhoz képest ez 15 %-os csökkenést és alacsonyabb energia felhasználást eredményez.
A Strautmann cég által kifejlesztett Vario2 keverőcsiga állítható szögállású, szablya-formájú késeivel akár 25%-kal kisebb teljesítmény is elegendő a meghajtáshoz. A keverék rendkívül egyenletes, tökéletes TMR készíthető meglepően rövid idő alatt. A bálavágó-késekkel a Verti-Mix Double takarmánykeverő-kiosztó egész hengerbálák (és kockabálák) feldolgozására is alkalmas.

A két vertikális csigájú takarmánykeverőgépek jellemzője a gyors és egyenletes keverés. Kíméli a takarmányt és nem roncsolja annak struktúráját. További előnyt jelent a karcsú felépítmény, az alacsony kopás, a minimális karbantartás-igény és a meghajtás kedvező teljesítmény-szükséglete.

Hosszú élettartamot garantál a kopásálló, minőségi acélból készült tartályfal és padlólemez. Az olajfürdőben futó szöghajtómű a legnagyobb igénybevételekhez lett méretezve. Hosszú távon is megbízható működést biztosít, karbantartás igénye minimális.
 
A kiosztási módozatok sokfélesége garantálja, hogy bármilyen etetési módhoz, az Ön igényeire testreszabott megoldást kínáljunk.
A programozható adagoló mérleg lehetővé teszi a receptúrák szerinti pontos és precíz takarmányozást.  
Számítógépes adatátvitel, nyílvántartó és könyvelési szoftver segíti a nagyobb gazdaságok készletnyílvántartását.
Vissza a tartalomhoz