Tartalomhoz ugrás

Verti-Mix L takarmánykeverő-kiosztó pótkocsik

●  7,5 - 12,5 m³ hasznos térfogat
●  Süllyesztett alváz, alacsonyabb magasság
●  Modulárisan bővíthető kapacitás - 180 vagy 360 mm-es tartályfalmagasítóval
●  A szabadalmaztatott présformázásnak köszönhetően a tartály kilakítása a legstabilabb
●  Kímélő takarmánykezelés, tökéletes keverés
●  Minden részegység a legnagyobb kapacitásra méretezve
Verti-Mix L - az alacsony belmagasságú istállók ideális takarmánykeverője
 
A takarmánykeverő-kiosztók alkalmazását sok esetben a meglévő építmények szűkös méretei korlátozzák. Az alacsony belmagasságú istállók méreteihez illeszkednek a Strautmann kínálatában szereplő Verti-Mix L típusú takarmánykeverők. A süllyesztett építésű alváznak köszönhetően az azonos kapacitású takarmánykeverőhöz képest alacsonyabb magassággal rendelkezik.
  
A Verti-Mix L sorozatú takarmánykeverő-kiosztó pótkocsik kapacitása a többi új generációs Verti-Mix-hez hasonlóan moduláris magasítókkal utólagosan is megnövelhető.
  
A tartály felső peremének speciális kialakítása a Strautmann által szabadalmaztatott présformázással történik. Ennek a megoldásnak köszönhetően a tartály a lehető legnagyobb stabilitással és szilárdsággal bír. A keverőelemek és a hajtóművek kialakítása a legnagyobb kapacitáshoz vannak méretezve. Így a nagyobb mérethez kapcsolódó megnövekedett terhelés mellett is megbízható működést garantál hosszú élettartamon át.

A kiosztási módozatok sokfélesége garantálja, hogy bármilyen etetési módhoz, az Ön igényeire testreszabott megoldást kínáljunk. A programozható adagoló mérleg lehetővé teszi a receptúrák szerinti pontos és precíz takarmányozást. Számítógépes adatátvitel, nyílvántartó és könyvelési szoftver segíti a nagyobb gazdaságok készletnyílvántartását.
Strautmann Verti-Mix L
Vissza a tartalomhoz