Tartalomhoz ugrás

Verti-Mix Double - két-keverőcsigás takarmánykeverő-kiosztó pótkocsi

●  12,0 - 30,5 m³ hasznos térfogat
●  Modulárisan bővíthető kapacitás - 180 vagy 360 mm-es tartályfalmagasítóval
●  Minden részegység a legnagyobb kapacitásra méretezve
●  Egy keveréssel 50 - 180 tehén takarmányozása
●  Kímélő takarmánykezelés, homogén keverés, tökéletes TMR
●  Teljesítményigény: 50 - 135 LE (37 - 100 kW)
Verti-Mix Double - hatékony takarmánykeverés, nagy méretben
 
A Verti-Mix Double két-keverőcsigás takarmánykeverő kiosztók a közepes és nagyobb méretű gazdaságok ideális gépei. A széles mérettartományból bármekkora állatállományhoz megtaláljuk az Ön számára legoptimálisabb takarmánykeverőt.
 
A Verti-Mix Double szériát a nagy kapacitás mellett a kompakt felépítés jellemzi, így a szűkebb helyeken is egy hatékony és méretgazdaságos takarmánykeverő-kiosztó használható.
 
A két-keverőcsigás megoldás rendkívül hatékony és gyors keverést biztosít. A Strautmann által kifejlesztett Vario2 keverőcsigáknak köszönhetően a keverék rendkívül egyenletes, tökéletes TMR készíthető meglepően rövid idő alatt. A bálavágó-késekkel a Verti-Mix Double takarmánykeverő-kiosztó egész hengerbálák (és kockabálák) feldolgozására is alkalmas.
 
A Verti-Mix Double takarmánykeverő-kiosztó pótkocsik kapacitása a moduláris magasítókkal utólagosan is megnövelhető. A keverőelemek és a hajtóművek kialakítása a legnagyobb kapacitáshoz vannak méretezve. Így a nagyobb mérethez kapcsolódó megnövekedett terhelés mellett is megbízható működést garantál hosszú élettartamon át. A tartály felső peremének speciális kialakítása a Strautmann által szabadalmaztatott présformázással történik. Ennek a megoldásnak köszönhetően a tartály a lehető legnagyobb stabilitással és szilárdsággal bír.

A kiosztási módozatok sokfélesége garantálja, hogy bármilyen etetési módhoz, az Ön igényeire testreszabott megoldást kínáljunk.
A programozható adagoló mérleg lehetővé teszi a receptúrák szerinti pontos és precíz takarmányozást.  
Számítógépes adatátvitel, nyílvántartó és könyvelési szoftver segíti a nagyobb gazdaságok készletnyílvántartását.
Vissza a tartalomhoz