Tartalomhoz ugrás

Strautmann SZK 1802 - három oldalra billentő, két tengelyes pótkocsi

●  18 tonna megengedett össztömeg
●  Fa vagy fém oldalfalakkal
●  40 km/h és 60 km/h változatok
A klasszikus 18 tonnás pótkocsik
 
A mezőgazdasági termények hatékony szállítása a pótkocsi lehető legjobb raktérkihasználását és a maximális terhelhetőséget igényli. A biztonságos közlekedéshez nagyban hozzájárul a Strautmann pótkocsik rendkívül strapabíró vázszerkezete, a hatékony fékrendszere és stabil úttartása. A magas szilárdságú és minőségű acélgerendák, a lézerhegesztéssel légmentesen lezárt oldalfalak és a kiváló korrózióvédelem garantalják a pótkocsik hosszú élettartamát.
  
A klasszikus 18 tonnás pótkocsik felépítménye készülhet acél vagy akár fa oldalfalakkal is. A fa felépítménynél oldalra nyíló, ún. portál ajtós változatban is rendelhető. Ez a változat a villástargoncával történő rakodás esetén könnyíti meg a felhasználók munkáját. A fa felépítmény a sérülékenyebb termények kíméletesebb szállítását teszi lehetővé. Hidegben a fa oldalfalakhoz a rakomány nem fagy hozzá.
  
Az oldalfalak kialakítása a felhasználó igényeihez illeszkedően történik. Lehetnek a pótkocsi teljes hosszán végig érő osztatlan változatúak vagy akár középen megosztva, kivehető rakoncával szerelve is. Alapesetben az oldalfalmagasság 800 mm + 600 mm,  de ha nagyobb raktérfogat szükséges, akkor a 800 mm +800 mm magas kivitelt ajánljuk.


Vissza a tartalomhoz